RESULTAAT JHV-DAG 2018

 

FOTO-ALBUM JHV-DAG 2018

 

Jonge Honden- en Veteranendag

Op zaterdag 28 april 2018, wordt de jaarlijkse Jonge Honden- en Veteranendag georganiseerd.

De locatie is ook dit jaar: Hondenschool Lingewaard te Bemmel, Bergerdensestraat 25A, 6681 LK Bemmel

Leuke familiedag
De Jonge Honden- en Veteranendag is in de eerste plaats een leuke, gezellige familiedag. Zo ziet u diverse Pyreneese Berghonden en wellicht ook familie van uw eigen hond. Tevens kunt u kennis maken met andere eigenaren en ervaringen uitwisselen. Daarnaast is de dag voor veel honden en bazen de eerste kennismaking met het showen. U kunt dan ondervinden of u dit een leuke activiteit vindt. Het beoordelen van de honden op deze dag gebeurt op een geheel ongedwongen manier.
Jan Liet zal de honden gaan beoordelen. Hij is kandidaat keurmeester voor ons ras en voor velen van u geen onbekende. Hij is op diverse evenementen van onze vereniging aanwezig geweest.

 

Hoe ziet de dag eruit?
Pyreneese Berghonden tussen de 3 en 24 maanden en oudere honden vanaf 7 jaar kunnen deelnemen aan deze dag. De jonge honden, senioren en veteranen worden in verschillende leeftijdsgroepen per geslacht ingedeeld in klassen en beoordeeld. Het is interessant om te horen wat de keurmeester van uw hond vindt. De keurmeester zal dan ook een uitgebreid verslag maken. Uw hond krijgt geen kwalificatie, maar wel een mooi deelnamecertificaat. Uiteraard mag u voor de gezelligheid eventueel ook uw andere Pyreneese Berghond (en) meenemen. Iedere deelnemende eigenaar ontvangt een leuke herinnering aan deze dag.

 

U kunt inschrijven in onderstaande klassen:
1. Klasse 3 tot 6 maanden
2. Klasse 6 tot 9 maanden
3. Klasse 9 tot 12 maanden
4. Klasse 12 tot 18 maanden
5. Klasse 18 tot 24 maanden
6. Klasse Senioren 7 – 10 jaar
7. Veteranen vanaf 10 jaar

Voor een correcte verwerking van uw inschrijving ontvangen wij graag het registratiebewijs van uw hond (of stamboom indien u geen registratiebewijs heeft).

 

Nestbesprekingen – Ouderdieren
Naast de individuele beoordelingen vinden er ook dit jaar weer nestbesprekingen plaats. Nestbroers en -zussen komen samen met hun ouders (indien aanwezig) in de ring. Op deze manier kan de keurmeester een indruk krijgen van het nest en bekijken of er overeenkomsten zijn met mama, papa en hun kroost. De fokker ontvangt een verslag van deze nestbespreking. Wij zouden het dan ook zeer op prijs stellen als de ouderdieren aanwezig kunnen zijn tijdens deze familiedag.

 

Muurbloempjes
Heeft u een Pyreneese berghond zonder stamboom, een hond met een schoonheidsfoutje, castraat of een hond die door omstandigheden niet (meer) geschikt is voor de show? Dan kunt u deze zogenaamde "muurbloempjes" laten beoordelen door de keurmeester. U ontvangt hiervan een verslag. (dit is een onofficiële keuring met een onofficieel keurverslag)

 

Kind-Hond-Parade
Natuurlijk wordt ook aan de andere kleintjes gedacht. Voor de kinderen tot en met 11 jaar wordt ook dit jaar de Kind-Hond-Parade georganiseerd. Dit is géén junior-handling. Dus kinderen en honden hoeven geen ervaring in het showen te hebben. Het is namelijk de bedoeling, dat uw kind samen met de hond ons verrast in de ring door op een grappige of originele manier verkleed te zijn. Hierbij is het belangrijkste dat kind en hond plezier hebben. Voor elk deelnemend kind is er een verrassing. Vooraf inschrijven is verplicht. Deelname aan deze parade is gratis.

 

Aanvang
Wij hopen dat de weergoden ons dit jaar gunstig gestemd zijn. Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur. De beoordelingen door de keurmeester beginnen om 11.00 uur. De dag zal rond 15:30 uur afgelopen zijn. Vergeet u niet een stoeltje mee te nemen?

Afhankelijk van het aantal deelnemende honden zal er een programma samengesteld worden met leuke spelletjes voor hond en baas samen.

 

Spelletjes
Afhankelijk van het aantal deelnemende honden zal er een programma samengesteld worden met leuke spelletjes voor hond en baas.

 

Stands
- Handelsonderneming De Graaf is gevraagd om aanwezig te zijn met een stand met dierenbenodigdheden.
- Renate Verdonk zal aanwezig zijn met haar foodtruck, waar ze de meest lekkere, gezonde snacks ed. voor de innerlijke mens verkoopt.

 

Hoe aanmelden?
Wij vragen u bij voorkeur online in te schrijven via het online inschrijfformulier, KLIK HIER, op de website.
Online inschrijvingen worden automatisch naar het evenementensecretariaat verzonden.
U ontvangt per e-mail een automatisch gegenereerde bevestiging van uw inschrijving.
Controleert u deze goed.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om online in te schrijven, dan kunt u gebruik maken van het pdf.inschrijfformulier op de website  KLIK HIER  . U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Aanmelden voor de muurbloempjes per e-mail, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
U ontvangt een bevestiging per e-mail.

 

De inschrijving sluit op 14 april 2018

 

Door inschrijving verplicht de inzender zich het inschrijfgeld te voldoen.
Het inschrijfgeld dient gelijktijdig met de inschrijving overgemaakt te worden op rekening IBAN: NL54ABN A0428131301 - BIC: ABN ANL2A t.n.v. Penningmeester NVLPH te Oisterwijk, onder vermelding van JHV 2018 en naam van de hond.

 

Inschrijfgeld voor de jonge honden, senioren, veteranen en de muurbloempjes

 

Leden
Per hond                    € 15,00
2de of meer hond(en) € 12,50

 

Niet leden
Per hond                    € 20,00
2de of meer hond(en) € 17,50

 

Tot 28 april a.s. in Bemmel!

 

 


Copyright © 2014  NVLPH