KAMPIOENSCHAPSCLUBMATCH  2019

 

Datum: zondag 27 oktober 2019.


Keurmeester: Mevrouw Lucia Giraldi, uit Italië, is uitgenodigd om de honden te keuren.

Locatie: Zalencentrum ‘De Bongerd’, Flessestraat 54, 6666 CR Heteren
             (T: 026 – 4722701),
www.zalencentrumdebongerd.nl

De zaal zal open zijn vanaf 09.45 uur. De keuringen beginnen om 10.30 uur.

De sluiting van de KCM zal circa 16:30 uur zijn.

 

Inschrijven KCM – gemakkelijk online

Wij vragen u bij voorkeur online in te schrijven. KLIK HIER

Online inschrijvingen worden automatisch naar het evenementensecretariaat verzonden.

U ontvangt per e-mail een automatisch gegenereerde bevestiging van uw inschrijving.
Controleert u deze goed.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om online in te schrijven, neemt u dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Inschrijvingen

U kunt inschrijven in de volgende klassen:

1. Jongste Puppyklas (4 tot 6 maanden)
2. Puppyklas (6 tot 9 maanden)
3. Jeugdklas (9 tot 18 maanden)
4. Tussenklas (15 tot 24 maanden)
5. Openklas (vanaf 15 maanden)
6. Kampioensklas vanaf 15 maanden met kopie kampioenscertificaat

7. Veteranenklas (vanaf 8 jaar)

8. Koppelklas (1 reu en 1 teef van dezelfde 1ste eigenaar)

9. Fokkerijklas (minimum 3 en maximaal 5 honden ongeacht het geslacht, gefokt door dezelfde       persoon, niet noodzakelijkerwijze in diens eigendom)

10. Nakomelingenklas (een reu of teef met minimaal 3 en maximaal 5 van zijn/haar nakomelingen uit de eerste generatie)

 

Inschrijfgelden - leden N.V.L.P.H.
Inschrijfgeld Eerste sluiting
12-09-2019

Laatste sluiting

5-10-2019

Per hond klas 1 en 2 - met catalogus € 20,00 € 25,00
Per hond klas 3 t/m 7 - met catalogus € 35,00 € 40,00

2de of meer honden in klas 1 en 2  

       van dezelfde eigenaar

€ 15,00 € 20,00

2de of meer honden in klas 3 tot en met 7  

       van dezelfde eigenaar

€ 30,00 € 35,00
Koppelklas €   5,00 €   7,50
Fokkerijklas €   5,00 €   7,50
Nakomelingenklas €   5,00 €   7,50
Gift                                                                     wordt met naam in catalogus vermeld € ……. € …….

Inschrijfgelden – niet leden N.V.L.P.H.
Inschrijfgeld Eerste sluiting op 12-09-2019

Laatste sluiting

op 5-10-2019

Per hond klas 1 en 2   - met catalogus € 22,50 € 27,50
Per hond klas 3 t/m 7   - met catalogus € 37,50 € 42,50

2de of meer honden in klas 1 en 2  

       van dezelfde eigenaar

€ 17,50 € 22,50

2de of meer honden in klas 3 tot en met 7  

       van dezelfde eigenaar

€ 32,50 € 37,50
Koppelklas €   5,00 €   7,50
Fokkerijklas €   5,00 €   7,50
Nakomelingenklas €   5,00 €   7,50
Gift                                                                     wordt met naam in catalogus vermeld € ……. €  …….


Sluitingstermijnen en betaling

Er zijn twee sluitingstermijnen. De eerste termijn sluit op 12 september. Indien u vóór en op deze datum inschrijft, ontvangt u € 5,00 korting voor uw inschrijving in de individuele klassen en € 2,50 korting voor inschrijving in de overige klassen. De tweede termijn en tevens uiterste inschrijvingsdatum is 5 oktober.

Betaling dient te geschieden bij inschrijving naar NL54ABN A0428131301 t.n.v. Penningmeester N.V.L.P.H., onder vermelding van KCM 2018 en naam van de hond.
Betalingen vanuit het buitenland zijn per IBAN-BIC (NL54ABN A0428131301 - BIC: ABN ANL2A) over te maken.
Alleen voor buitenlandse inzenders uit niet Eurolanden is het mogelijk op de dag zelf alsnog het inschrijfgeld te voldoen; hiervoor worden € 5,00 extra kosten in rekening gebracht.

Registratiebewijs en stamboom

Voor het correct verwerken van uw inschrijving vragen wij u om uw registratiebewijs van uw hond als bijlage mee te sturen. Heeft u geen registratiebewijs, dan graag de stamboom van uw hond meesturen.

Evenementensecretariaat

De administratieve afhandeling voor de KCM wordt verzorgd door het evenementensecretariaat. Hier kunt u ook voor vragen terecht,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 013 – 5283159.Regels Raad van Beheer

De inzender verklaart dat de door hem ingeschreven hond voldoende is ingeënt, middels (reguliere) vaccinaties waarvan de geldigheid aantoonbaar is. De inzender/exposant verklaart dat de door hem ingeschreven hond, voor zover hem bekend is, gedurende de laatste twaalf weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting met hondenziekte of enige andere besmettelijke ziekte te vrezen valt, en dat hij de hond niet zal inzenden indien de hiervoor omschreven omstandigheden zich alsnog mochten voordoen.

De inzender/exposant verklaart dat de ingeschreven hond, indien in Nederland geboren na 30 april 1989 of in het buitenland geboren nadat aldaar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden, of indien geboren na 1 oktober 1996 in welk land dan ook, niet aan de oren is gecoupeerd. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland geboren zijn na 31 augustus 2001 of in het buitenland nadat een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden, mogen niet aan de tentoonstelling deelnemen. Honden met geamputeerde staarten mogen wel deelnemen aan deze tentoonstelling, mits deze amputatie het gevolg is van een medische noodzaak. De verklaring van de noodzakelijke amputatie dient door een praktiserende dierenarts schriftelijk in het Europees dierenpaspoort te zijn vastgelegd. Deze verklaring dient men te kunnen overleggen op het evenement.

Door inzending van het inschrijfformulier verplicht de inzender/exposant zich het inschrijfgeld te voldoen.


AVG
Op grond van het Kynologisch Reglement van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland (artikel IV.17 KR) kan een hond alleen voor een expositie worden ingeschreven als het daarvoor bedoelde document volledig is ingevuld. Door in te schrijven aanvaardt de exposant deze rechtsmacht. Artikel IV.26 van het KR somt de gegevens op die in ieder geval moeten worden opgenomen in een catalogus. 

 

Met het inschrijven van de hond gaat de exposant akkoord met het maken en gebruiken van fotomateriaal. Indien de exposant bezwaar heeft met het publiceren van zijn/haar foto dan zal de exposant dit kenbaar dienen te maken bij de N.V.L.P.H. en zal de N.V.L.P.H. hiermee rekening houden. Van personen onder de 16 jaar vraagt de N.V.L.P.H. om expliciete toestemming van een ouder of een wettelijke vertegenwoordiger van het kind.

 

 

Platinum en Animonda

Platinum Natuurlijk diervoer en verzorging en Animonda Petcare zijn bereid gevonden onze KCM wederom te sponsoren.

De Graaff

Handelsonderneming De Graaf is uitgenodigd om aanwezig te zijn met een stand met dierenbenodigdheden.

 

Loterij
Uiteraard zal er ook weer een loterij zijn. Heeft u artikelen die u hiervoor beschikbaar zou willen stellen, neem dan contact op met het KCM secretariaat,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
,">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch 013-5283159.

 

Weetjes

Er is geen veterinaire keuring. Als u met uw hond wilt deelnemen aan de KCM dient u wel in het bezit te zijn van een Europees hondenpaspoort met daarin de volledige entingen. Voor de buitenlandse inschrijving is de rabiës enting verplicht. Loopse teven kunnen deelnemen aan het evenement. Bezoekershonden zijn toegestaan, maar u dient dan vóór het betreden van de hal een “vaccinatieverklaring bezoekershonden” in te vullen. Vergeet dus niet uw hondenpaspoort, met daarin de volledige entingen, mee te nemen.
U kunt ook vooraf het formulier ‘vaccinatieverklaring bezoekershonden’ bij het
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opvragen. U kunt het dan thuis al invullen en op de dag zelf meebrengen.

 

Vragen?

Mocht u nog verdere vragen hebben over deze dag dan kunt u zich natuurlijk altijd richten tot één van de bestuursleden of het evenementen-secretariaat. Zij zullen u graag op weg helpen zodat u en uw hond op deze dag veel plezier kunnen beleven.

 

Banner Platinum             Animonda


Copyright © 2014  NVLPH