Najaarswandeling NVLPH 2017 Schoorl/Camperduin

 verzamelen 11:00 uur     vertrek: 11:30 uur

     
     

 

FOTOALBUM WANDELING

 

Dit jaar zijn wij (Liza de Moel en ikzelf Wendy de Moel) gevraagd om de najaarswandeling uit te zetten bij ons in het mooie Noord-Holland.
Wij vinden het super leuk om dat voor jullie te gaan doen en wel in “ons” prachtige strand, bos en duin gebied van Camperduin en de Schoorlse duinen.

Dit is een prachtig natuurgebied waar in de periode van 1 september t/m 1 maart op veel plaatsen de honden gewoon lekker los mogen lopen. Ook het strand en bijhorende lagune zijn dan voor iedereen ook de honden vrij toegankelijk.
Wij zetten voor jullie een heerlijke groepswandeling uit van zo’n 1 - 1½ uur door dit prachtige gebied en over het strand langs de lagune. Op het grootste gedeelte van de wandeling KAN uw hond(en) los mee om te spelen en ravotten en waar ze in het begin even vast moeten, geven wij dat natuurlijk aan. De wandeling gaat over wisselend terrein door bos, duin en heide en het laatste stuk over het strand langs de lagune. Aan diegene waarvoor zo’n wandeling niet mogelijk is, hebben wij ook gedacht. Vanaf ons verzamelpunt bij paviljoen Struin loopt een verhard pad naar beneden richting de lagune met bijhorend stuk strand. Zo kan iedereen ook met bijvoorbeeld pups en oudere honden gemakkelijk naar een mooi stukje natuur en ook heerlijk lopen en spelen. Wanneer het genoeg is geweest, loopt u dan weer zo terug (een stukje omhoog) naar paviljoen Struin, waar we allen ook na de wandeling weer samen komen en nog ( op eigen kosten) gezellig kunnen zitten met een hapje en drankje.

Zoals gezegd verzamelen we bij strandpaviljoen Struin, dit paviljoen is het gehele jaar geopend.

Aanmelden
Per e-mail, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of telefonisch 013-5283159, graag voor 9 november.


Adres
Strandpaviljoen Struin
Heereweg 407
1871 GL Schoorl/Camperduin
Telefoon 072 5090609


Parkeren
Voor mindervalide gasten zijn er op 25 m van het paviljoen een aantal gratis parkeerplekken. Daarnaast is er op 50 m lopen een groot parkeerterrein (1000+ parkeerplekken). Vanaf 1 november zijn de parkeerkosten max. € 2,- per dag


Wij hopen u allen te verwelkomen 12 november.

Gr Wendy, Liza en de honden.


Copyright © 2014  NVLPH