Zondag 18 november vindt de najaarswandeling plaats. Wij nodigen u graag uit om te komen wandelen in Het Leesten.

 

Locatie: De Ugchelse Berg / Het Leesten
Hoenderloseweg 191
7339 GG UGCHELLEN

Aanmelden
Voor deze najaarswandeling kunt u zich tot uiterlijk 15 november, telefonisch 013-5283159 of per e-mail bij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Startpunt
Horecagelegenheid Kiosk "de Ugchelse Berg", is het ideale startpunt voor deze wandeling. Bij de Kiosk is gratis parkeergelegenheid. We verzamelen hier om 11.00 uur en om 11.30 uur gaat de wandeling van start. Na de wandeling kunnen we hier even op adem komen en genieten van een kopje koffie of thee.

Het hondenbos / Natte Neuzen Route
Het Leesten biedt voor de bezoekers die hun hond bij zich hebben een mooi hondenbos. Dit is een omheind stuk natuurgebied van 10 ha waar uw hond heerlijk niet aangelijnd mag lopen en met andere honden kan spelen of ravotten.
Naast het hondenbos is er nog de gemarkeerde Natte Neuzen route; een wandelroute van 5 kilometer waar ook de honden heerlijk los mee mogen. Deze Natte Neuzen route gaat door open gebied. De Natte Neuzen route is te vinden als we het hondenbos aan de achterzijde verlaten en is gemarkeerd door groene paaltjes met een witte hondenpoot.
Buiten het hondenbos en de Natte Neuzen route dient de hond wel aangelijnd te blijven, om zo de fauna binnen het natuurgebied niet te verstoren.

Meer informatie over Het Leesten vindt u op de website www.hetleesten.nl.


Copyright © 2014  NVLPH