Uitnodiging lezing Pyreneese berghond

Zaterdag 25 oktober a.s. vindt de kampioenschapsclubmatch plaats van de Pyreneese berghond georganiseerd door de N.V.L.P.H., de Nederlandse Vereniging van Liefhebbers van de Pyreneese Berghond.

Keurmeester is rasspecialist dr. Guido Massimello uit Italië.

Unieke lezing
Na de keuringen zal dr. Guido Massimello een lezing houden over de Pyreneese berghond. Deze unieke lezing met specifieke uitleg over de rasstandaard in woord en beeld is alleen gehouden tijdens de wereldconferentie in 2005 te Argelès-Gazost.
De N.V.L.P.H. is dan ook bijzonder verheugd dat dr. Guido Massimello bereid is gevonden deze lezing aan een breder publiek te presenteren. Dr. Guido Massimello houdt de lezing in het Frans, voor vertaling wordt gezorgd.

De standaard onder de loep
Dr. Guido Massimello maakt tijdens deze lezing de overweging als keurmeester en fokker over de standaard. Zijn lezing is fenomenaal. Aan de hand van zeer veel foto's en filmpjes zal hij grote en kleine verschillen uitleggen maar ook nuanceverschillen van zowel het correcte type als de anatomie. Kortom, elk punt uit de standaard wordt in detail onder de loep genomen.

Curriculum Vitae Dr. Guido Massimello
Dr. Guido Massimello is dierenarts en werkzaam als diergeneeskundig medisch directeur van de veterinaire dienst van de gezondheid van Turijn. Hij is gespecialiseerd in 'De reproductieve fysiologie van huisdieren', 'gezondheid bij dieren' en 'klinische pathologie van gezelschapsdieren'.
Hij heeft de Pyreneese berghond sinds 1978 en fokt onder de kennelnaam "du Patou de l'Hourquette".
Als keurmeester is hij een rasspecialist voor onze berghond en heeft als zodanig in de meeste West-Europese landen gekeurd. Met enige regelmaat keurt hij op de Franse regionale en nationale shows van de R.A.C.P.
Er zijn diverse artikels over de Pyreneese berghond van zijn hand gepubliceerd en hij heeft stukken geschreven voor verscheidene wetenschappelijke boeken.
Hij is voormalig voorzitter en huidig voorzitter van de A.C.P. (Club Amatori Cani dei Pirenei – Italia), onze Italiaanse zustervereniging.

Voor wie
Iedereen met belangstelling voor de Pyreneese berghond is van harte welkom.

Wanneer
De lezing wordt zaterdag 25 oktober a.s. gehouden, direct na de kampioenschapsclubmatch. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal de lezing ± 18.00 beginnen. De definitieve begintijd van de lezing volgt na 2 oktober.

U bent natuurlijk van harte welkom om ook naar de keuringen te komen kijken, mocht u geen hond ingeschreven hebben. De zaal is open vanaf 9.15 uur. De keuringen beginnen om 10.00 uur.

Waar
De locatie voor de kampioenschapsclubmatch en de lezing is: De Schildkamp, Leerdamseweg 44, 4147 BM te Asperen.

Aanmelden
U kunt zich tot uiterlijk 15 oktober a.s. bij het evenementen secretariaat aanmelden, bij voorkeur met het online aanmeldingsformulier op onze website KLIK HIER , of ga naar Agenda en dan naar Activiteiten of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 013-5283159.

Kosten deelname
Bent u lid van de N.V.L.P.H. en / of heeft u een hond ingeschreven voor de kampioenschapsclubmatch, dan profiteert u van het lagere tarief. Voor het bijwonen van deze lezing vragen wij bedrag van:

Lid en hond(en) ingeschreven voor de kampioenschapsclubmatch € 5,00
Lid € 7,50
Geen lid en hond(en) ingeschreven voor de kampioenschapsclubmatch € 10,00
Geen lid € 12,50

Dit is inclusief koffie en thee. Natuurlijk kunt u uw hond(en) meenemen in de zaal, honden zijn hier toegestaan.

U kunt het bedrag overmaken op: IBAN: NL54ABNA0428131301, BIC: ABN ANL2A, t.n.v. Penningmeester N.V.L.P.H. te Oisterwijk o.v.v. Lezing KCM. Betaling dient gelijktijdig te geschieden bij aanmelding.


Copyright © 2014  NVLPH