Kampioenschapsclubmatch N.V.L.P.H. 2014

Statistiek van de inschrijvingen - definitief
Entry statististics - definitive
Statistique des inscriptions - définitive

 

 

Wanneer, Wie, Waar

De kampioenschapsclubmatch (KCM) wordt dit jaar gehouden op zaterdag 25 oktober 2014. Dr. Guido Massimello (I) is uitgenodigd om de honden te keuren. Locatie is De Schildkamp, Leerdamseweg 44, 4147 BM te Asperen, (T: 0345-638080, www.schildkamp.nl). De zaal zal open zijn vanaf 09:15 uur. De keuringen beginnen om 10.00 uur. De sluiting van de dag zal om circa 16:30 uur zijn.

Lezing

Na de KCM zal Dr.Guido Massimello een lezing houden over ons geliefde ras. Meer informatie KLIK HIER

Inschrijven KCM – gemakkelijk online

Wij vragen u bij voorkeur online in te schrijven, KLIK HIER  Mocht u hiertoe niet in de gelegenheid zijn dan kunt u gebruik maken van dit inschrijfformulier of het formulier in het Pyremedium. Wij vragen uw e-mailadres bij de inschrijving te vermelden, zodat wij u per e-mail kunnen bevestigen. Er mogen maximaal 70 honden gekeurd worden door de keurmeester.

 

Inschrijfgeld **

vóór 12-09-2014

Vóór 2-10-2014

Per hond klas 1 en 2 met catalogus € 20,00 € 25,00
Per hond klas 3 t/m 7 met catalogus € 35,00 € 40,00
2e of meer honden in klas 1 en 2 *** € 15,00 € 20,00
2e of meer honden in klas 3 t/m 7 *** € 30,00 € 35,00
Koppelklas €   5,00 €   7,50
Fokkerijklas €   5,00 €   7,50
Nakomelingenklas €   5,00 €   7,50
Gift **** € ……. € …….


** 1e sluiting 12-09-2014, 2e sluiting 02-10-2014
*** van dezelfde eigenaar,
**** Giften worden met naam in catalogus vermeld


Sluitingstermijnen en betaling

Er zijn twee sluitingstermijnen. De eerste termijn sluit op 12 september. Indien u vóór en op deze datum inschrijft, ontvangt u € 5,00 korting voor uw inschrijving in de individuele klassen en € 2,50 korting voor inschrijving in de overige klasse. De tweede termijn en tevens uiterste inschrijvingsdatum is op 2 oktober. Betaling dient te geschieden bij inschrijving naar NL54ABN A0428131301 t.n.v. Penningmeester N.V.L.P.H., onder vermelding van KCM 2014 en naam van de hond.
Betalingen vanuit het buitenland zijn per IBAN-BIC (NL54ABN A0428131301 - BIC: ABN ANL2A) over te maken. Alleen voor buitenlandse inzenders is het mogelijk op de dag zelf alsnog het inschrijfgeld te voldoen; hiervoor worden € 5,00 extra kosten in rekening gebracht.

Registratiebewijs en stamboom

Voor het correct verwerken van uw inschrijving vragen wij u om uw registratiebewijs van uw hond als bijlage mee te sturen. Heeft u geen registratiebewijs, dan kunt u de stamboom van uw hond meesturen.

Evenementensecretariaat

De administratieve afhandeling voor de KCM wordt verzorgd door het evenementensecretariaat. Hier kunt u ook voor vragen terecht.
Online inschrijvingen worden automatisch naar het evenementensecretariaat verzonden. Indien u geen gebruik maakt van het online inschrijfformulier dan verzoeken wij u de inschrijving(en) bij voorkeur per e-mail te verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Natuurlijk kunt u uw inschrijving(en) ook per post opsturen naar: Evenementensecretariaat N.V.L.P.H., Burg. Suijslaan 14, 5062 EP Oisterwijk.
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw inschrijving.

Regels Raad van Beheer

De inzender verklaart dat de door hem ingeschreven hond voldoende is ingeënt, middels (reguliere) vaccinaties waarvan de geldigheid aantoonbaar is. De inzender/exposant verklaart dat de door hem ingeschreven hond, voor zover hem bekend is, gedurende de laatste twaalf weken niet heeft verkeerd in omstandigheden waardoor gevaar voor besmetting met hondenziekte of enige andere besmettelijke ziekte te vrezen valt, en dat hij de hond niet zal inzenden indien de hiervoor omschreven omstandigheden zich alsnog mochten voordoen.
De inzender/exposant verklaart dat de ingeschreven hond, indien in Nederland geboren na 30 april 1989 of in het buitenland geboren nadat aldaar een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden, of indien geboren na 1 oktober 1996 in welk land dan ook, niet aan de oren is gecoupeerd. Honden die aan de staart gecoupeerd zijn en die in Nederland geboren zijn na 31 augustus 2001 of in het buitenland nadat een wettelijk coupeerverbod van kracht is geworden, mogen niet aan de tentoonstelling deelnemen. Honden met geamputeerde staarten mogen wel deelnemen aan deze tentoonstelling, mits deze amputatie het gevolg is van een medische noodzaak. De verklaring van de noodzakelijke amputatie dient door een praktiserende dierenarts schriftelijk in het Europees dierenpaspoort te zijn vastgelegd. Deze verklaring dient men te kunnen overleggen op het evenement.
Door inzending van het inschrijfformulier verplicht de inzender/exposant zich het inschrijfgeld te voldoen.

Royal Canin, De Graaff

Royal Canin is net als vorig jaar bereid gevonden onze KCM te sponsoren. Handelsonderneming De Graaf is aanwezig met een stand met dierenbenodigdheden.

Weetjes

Er is geen veterinaire keuring meer. Als u met uw hond wilt deelnemen aan de KCM dient u wel in het bezit te zijn van een Europees hondenpaspoort met daarin de volledige entingen. Voor de buitenlandse inschrijving is de rabiës enting verplicht. Loopse teven kunnen deelnemen aan het evenement. Bezoekershonden zijn toegestaan, maar u dient dan vóór het betreden van de hal een "vaccinatieverklaring bezoekershonden" in te vullen. Vergeet dus niet uw hondenpaspoort, met daarin de volledige entingen, mee te nemen.

Vragen?

Mocht u nog verdere vragen hebben over deze dag dan kunt u zich natuurlijk altijd richten tot één van de bestuursleden, het evenementensecretariaat of u kunt uw fokker benaderen. Zij zullen u graag op weg helpen zodat u en uw hond op deze dag veel plezier kunnen beleven.

 

C.V. Dr. Guido Massimello


Dr. Guido Massimello is dierenarts en werkzaam als diergeneeskundig medisch directeur van de veterinaire dienst van de gezondheid van Turijn (Italië). Hij is gespecialiseerd in 'De reproductieve fysiologie van huisdieren', 'gezondheid bij dieren' en 'klinische pathologie van gezelschapsdieren'. Hij heeft de Pyreneese berghond sinds 1978 en fokt onder de kennelnaam "du Patou de l'Hourquette". Als keurmeester is hij een rasspecialist voor onze berghond en heeft als zodanig in de meeste West-Europese landen gekeurd. Met enige regelmaat keurt hij op de Franse regionale en nationale shows van de R.A.C.P. Er zijn diverse artikels over de Pyreneese berghond van zijn hand gepubliceerd en hij heeft stukken geschreven voor verscheidene wetenschappelijke boeken. Hij is voormalig voorzitter en huidig voorzitter van de A.C.P. (Club Amatori Cani dei Pirenei – Italia), onze Italiaanse zustervereniging.

 


Copyright © 2014  NVLPH