De Vereniging N.V.L.P.H.

Het doel van de vereniging is, het behartigen van de belangen van de Pyreneese Berghond in Nederland. De vereniging tracht dit doel te bereiken door het verstrekken van inlichtingen over het ras, het houden van vergaderingen en voorts door alle middelen, die voor deze doelstelling bevorderlijk zijn, mits niet in strijd met de bepalingen en voorschriften van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Het bestuur van de N.V.L.P.H. bestaat uit 5 bestuursleden.
De statuten van de vereniging zijn in de ALV van 2000 aangenomen. Het Huishoudelijk Reglement is voor het laatst gewijzigd in 2014 na goedkeuring van de Algemene Vergadering d.d. 29 maart.
Aangesloten fokkers van de N.V.L.P.H. werken volgens het Verenigingsfokreglement (VFR) dat in de Algemene Vergadering van 229 maart 2014 en op 17 december 2014 door de Raad van Beheer is goedgekeurd.

Denkt u erover om een Pyreneese Berghond te kopen, neem dan contact op met de pupinfo voor informatie waar pups beschikbaar zijn of binnenkort verwacht worden.

Met regelmaat zijn er volwassen honden, die wegens omstandigheden een nieuw tehuis zoeken. Dit doet de vereniging in eigen beheer, voor asiels of voor derden. Voor actuele informatie over deze honden kunt u terecht bij de herplaatsing.

De N.V.L.P.H brengt 6x per jaar haar clubblad, Pyremedium, uit. Voor inzendingen kunt U contact opnemen met de redactie. Inzendingen voor de website kunt u sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Copyright © 2014  NVLPH