Pyremedium, Redactie en Website

De N.V.L.P.H. heeft als verenigingsorgaan "Het Pyremedium".

Het Pyremedium wordt 6 keer per jaar uitgebracht met informatie over de Pyreneese berghond van, voor en door de leden. Via het Pyremedium wordt U als eerste geïnformeerd over het laatste nieuws binnen de vereniging en de activiteiten.

De redactie bestaat uit Renate Chiodi-Walraven, Heino van den Berg en Cecile Vanrintel.

Suggesties of ingezonden stukken kunt U mailen naar de redactie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Website

Tevens heeft de N.V.L.P.H. de beschikking over een website. Hier vindt u algemene informatie over de vereniging, bestuurs- en commissieleden en rasinformatie. Via de website informeert de N.V.L.P.H. haar leden ook over aangesloten fokkers, dekkingen en nesten.
Heeft U suggesties voor de website of wilt U een foto inzenden, neem dan contact op met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De website verantwoordelijkheid bij het bestuur is voor Renate Chiodi-Walraven. 

 

Boek uitgegeven door N.V.L.P.H.

Tijdens de kampioenschapsclubmatch op zondag 5 oktober 2008 is het boek "Pyreneese Berghonden in Nederland, een naslagwerk over de rasvereniging en Pyreneese Berghonden 1980-2008" gepresenteerd.
De eerste twee exemplaren zijn overhandigd aan de auteurs Ilona Hendriks en Renate Chiodi.

Klik hier voor meer informatie.


Copyright © 2014  NVLPH